Wednesday, December 7, 2011

Το χιούμορ γιατρεύει τις πληγές... αλλά άμα σε πετύχω ξανά Ντόρτμουντ δεν σε γλιτώνει κανείς!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 26/09/2012: Έπρεπε να αφαιρέσουμε ορισμένες φωτογραφίες που θεωρήθηκαν υπερβολικά ... προσβλητικές. 

-------------------------------------------------------------------

 Επειδή το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος για να "επεξεργαστεί" κανείς τα νεύρα του... αποφάσησα να ασχοληθώ με τους ευεργέτες της Μαρσέιγ... την Ντόρτμουντ! 


 Εγώ δέν ξέρω άν το μάτς ήτανε στημένο ή όχι όπως λένε πολλοί. Ίσα ίσα που φαντάζομαι πως άν θέλανε να το στήσουνε δεν θα προηγούνταν η Ντόρτμουντ με 2-0 ώστε να χρειάζετε μετά η Μαρσέιγ 3 γκόλ. Εκτός και αν το "κακό" έγινε στο ημίχρονο... Άν και θέλω για το καλό του ποδοσφαίρου να πιστεύω πως απλώς τα παιδιά της Ντόρτμουντ δεν είχανε τις αντοχές για να παλέψουν ένα μάτς το οποίο σε συνδιασμό με την νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ θα έπρεπε να κερδίσουν με 4 γκόλ διαφορά για να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Άλλωστε όπως δήλωσε ο πολωνός σκόρερ της Ντόρτμουντ Μπλασζικόφσκι "Το 2-1 που πέτυχε η Μαρσέιγ μερικά δευτερόλεπτα πρίν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο μας έκωψε τα πόδια. Άν είχαμε μπεί στα αποδυτήρια με το 2-0 θα είχαμε ελπίδες να πάρουμε την πρόκριση". Οπότε ας πούμε πως η Μαρσέιγ εκμεταλέυτηκε την απειρία της Ντόρτμουντ και την ψυχολογική κατάσταση των παικτών της και έκλεψε την νίκη και την πρόκριση χάρη σε αυτό το τρελό σούτ, του κοντότερου παίκτη της διοργάνωσης, του Βαλμπουένα! Ο Ολυμπιακός πέρα απο την κακή του τύχη καλά θα κάνει να τα βάλει με τους διοργανωτές της Σούπερ Λίγκ στην Ελλάδα που τον έστειλαν χωρίς επίσημο παιχνίδι στο πρώτο εντός έδρας μάτς με την Μαρσέιγ όπου όπως αποδείχθηκε χάθηκε τελικά και η πρόκριση!


Πάμε όμως να "ξεσπάσουμε" με τον δικό μας τρόπο!














 Καλή τύχη στην ομαδάρα μας στο Europa League! Μπράβο στον Μαρινάκη για τις δηλώσεις του αλλά τώρα πρέπει να κάνει και το χρέος του και να φέρει δύο παιχταράδες! Θα είναι άδικο αυτή η ομάδα να μην πάρει χαλαρά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να μην πάει μακριά στην Ευρώπη! Και όταν λέω μακριά εννοώ τουλάχιστον ημιτελικό! 


ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG