Tuesday, November 6, 2012

Να ζήσουμε άλλη μια μαγική στιγμή με τον Θρύλο!

 'Εφτασε η ώρα της αλήθειας. Σήμερα θα μάθουμε άν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον χειμώνα. Σήμερα θα μάθουμε άν θα έχει ακόμη ελπίδες για να περάσει στην επόμενη φάση του Τσου Λού. Είναι το ίσως σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς.

 'Εχω γράψει πολλές φορές ότι το θεωρώ πιο δύσκολο απο το εκτός έδρας παιχνίδι στην Γαλλία. Εκεί τους αιφνιδιάσαμε με την απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευτήκαμε τις λίγες ευκαιρίες μας και με την βοήθεια και της τύχης πήραμε την νίκη. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με το πάθος που βγάλανε οι παίκτες και με την εμπειρία του! Όμως σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε μεγάλη μπάλα.

 Ανακοινώθηκε η αποστολή για το σημερινό μάτς. Ο Ζαρντίμ πήρε στην αποστολή τους Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβα, Χολέβα, Μανωλά, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννη, Μασάντο και Ντιακιτέ. Όπως βλέπεται ο Φουστέρ κατάφερε και επέστρεψε την τελευταία στιγμή! Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει την έκπληξη ο Ζαρντίμ και να τον βάλει βασικό. Άλλωστε πιστεύω πως όποιος κάνει προβλέψεις για την 11άδα θα πέσει έξω. Ο πορτογάλος συνηθίζει να κάνει επιλογές που με πρώτη ματιά μοιάζουν περίεργες. Απο τα αποτελέσματα όμως βγαίνει μάλλον δικαιωμένος μέχρι στιγμής. Η λογική λέει πως το σχήμα του Ολυμπιακού θα είναι το παρακάτω:


            Κάρολ
Τοροσίδης - Μανωλάς - Σιόβας - Χολέμπας
                    Μανιάτης - Φείσα (ή Μοδέστο)
         Μασάντο
Φουστέρ                                         Γκρέκο
            Μήτρογλου

Όπως βλέπεται πιστεύω πως θα παίξει απο την αρχή ο Φουστέρ και όχι στην θέση που είχαμε συνηθίσει επι Βαλβέρδε αλλά δεξιά, δηλαδή εκεί όπου τον έχει βάλει φέτος αρκετές φορές ο Ζαρντίμ. Απο αριστερά μάλλον θα εμπιστευτεί τον Γκρέκο όπως έχει κάνει σε όλα τα μάτς στο Τσου Λού και θα μείνει εκτός ο Αμπντούν. Στα χάφ ο Μανιάτης μοιάζει σίγουρος και για την άλλη θέση έχω την εντύπωση ότι θα επιλέξει τον Μοδέστο παρά την καλή εμφάνιση του σέρβου. Στην άμυνα δεν έχει και πολλές επιλογές... Όμως το ξαναλέω... μην το δένεται και κόμπο πως κάπως έτσι θα είναι η 11άδα. Μπορεί ξαφνικά να δούμε κανέναν Ντιακιτέ βασικό και να χτυπιόμαστε ομαδικώς... και στο τέλος θα είναι απο τους καλύτερους και θα χαμογελάει ο Ζαρντίμ!

 Για να χαμογελάσει όμως ο πορτογάλος... για να χαμογελάσουμε όλοι μας πρέπει η ομάδα να νικήσει το παιχνίδι. Αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο όμως. Μπορεί η Μονπελιέ να μην είναι καμία υπερομάδα αλλά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και θα έρθουν στον Πειραιά για να νικήσουν. Έχουν κάποιους καλούς παίκτες με πρώτο και καλύτερο τον Μπελχάντα που στον πρώτο αγώνα μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Δυστυχώς η παράδοση είναι με το μέρος τους αφού στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια με γαλλικές ομάδες ο Ολυμπιακός έχει ισάριθμες ήττες! Το θετικό είναι ότι μόνο "ομάδα" δεν είναι η Μονπελιέ. Προπονητής και παίκτες είναι σκοτωμένοι. Έχει μαλώσει άσχημε με τον τερματοφύλακα της ομάδας και με τον μέσο Εστράδα, ο οποίος αντέδρασε με άσχημο τρόπο όταν έγινε αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι. Μάλιστα δεν είναι σίγουρο άν θα παίξει σήμερα.

 Το παιχνίδι θα χρειαστεί αρκετή υπομονή. Φυσικά όλα θα γίνουν πιο εύκολα άν βάλουμε ένα γρήγορο γκόλ. Τότε θα αλλάξει όλο το μάτς. Όπως και να έχει άλλη μια φορά η πίεση μας θα ανέβει στο 20... όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μόνο ο Ολυμπιακός μας δημιουργεί τόσο έντονα συναισθήματα! Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θυμηθείτε τι έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια παρέα με τον Θρύλο!













































Το μόνο που εύχομαι είναι να ζήσουμε άλλη μια μαγική στιγμή σαν και αυτές μαζί με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!!!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG