Thursday, November 3, 2011

Βρυκόλακες και Ζόμπι κυρίευσαν το Τορίνο! Εξαφάνισαν τους παίκτες της Juve!!!

 Το αμερικάνικο έθιμο του Halloween έχει για τα καλά μεταφερθεί και στην δικη μας πλευρά του Ατλαντικού. Γιορτάζεται πλέον τόσο στην Ελλάδα όσο και σχεδον σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Κάποιοι το διασκεδάζουν... κάποιοι το θεωρούν άλλο ένα αμερικάνικο σκουπίδι.... κάποιοι λένε ότι είναι απλώς άλλη μια ευκαιρία για να κονομήσουν τα μαγαζιά και οι... παραγωγοί κολοκύθας.... ενώ πολλοί απλώς το αγνοούν! Εγώ μάλλον είμαι στην τελευταία κατηγορία αν και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με την συγκεκριμένη γιορτή και σίγουρα για τα μικρά παιδιά μπορεί να αποτελεί ένα πολύ όμορφο έθιμο. 


 Στο ... πνέυμα των ημερών μπήκανε και οι υπεύθυνοι της Γιουβέντους και αποφάσισαν να ντύσουν μερικούς απο τους παίκτες της ομάδας τους ως ζόμπι, βρυκόλακες, λυκάνθρωπους κτλ! Μάλιστα ανέβασαν το αποτέλεσμα των ενεργειών τους ως φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα της Γιουβέντους στο ΕφΜπί! http://www.facebook.com/Juventus


Giorgio Chiellini

Claudio Marchisio

Mirko Vucinic

Fabio Quagliarella

Simone Pepe

Ο προπονητής της ομάδας... και παλιός γνώριμος του Ελευθερόπουλου: Antonio Conte

Andrea Pirlo

Luigi Buffon

Arturo Vidal


Κάντε κλίκ στην εικόνα για να την ανοίξετε σε πλήρη ανάλυση και να την αποθηκέυσετε στον υπολογιστή σας! Ότι πρέπει δεν είναι για Wallpaper;

 Υ.Γ.: Στην Αγγλία βαρέθηκαν τα σκάνδαλα και τις παραξενιές του Μάριο Μπαλοτέλι και αποφάσησαν να τον.... κάψουν! Συγκεκριμένα στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής στο της Edenbridge Bonfire Society στο Kent ώς αποκορύφωση θα κάψουν ένα ομοίωμα 10 μέτρων του ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι! Αναμένονται πάνω απο 10.000 θεατές! Πρόσφατα πάλι ήταν πρώτο θέμα στις εφημερίδες αφού λόγω βαρεμάρας πυροβολούσε με ένα παιχνίδι πιστόλι στο κέντρο του Μιλανου και ανάγκασε την αστυνομία της πόλης να ξεκινήσει ολόκληρη επειχίρηση ... καταστολής του ... εγγκληματία. Μάλιστα λίγες μέρες μετά κάηκε το σπίτι του... αφού φίλοι του έπαιζαν μέσα στο μπάνιο με κροτίδες και πυροτεχνήματα!!! Αυτά και άλλα πολλά έχουν βαρεθεί οι άγγλοι και όπως δήλωσε ο πρόεδρος τηες επιτροπής "Το σκεφτόμασταν λίγες μέρες αλλά κανείς άλλος άγγλος δεν έκανε τόσο πολλές γελοιότητες μαζεμένες... και έτσι καταλήξαμε στον Σούπερ Μάριο!¨ Πέρυσι είχανε κάψει στην ίδια γιορτή ομοίωμα του Wayne Rooney γιατί είχε πιαστεί να έχει ερωτική σχέση με 2 ... ιερόδουλες... βάζοντας σε κίνδυνο τον γάμο του με την γυναίκα του Coleen (δείτε την φώτο της παρακάτω). "Τώρα θα έχουμε εναντίον μας ολόκληρο το Μάντσεστερ και όχι μόνο τους οπαδούς της Γιουνάιτετ" δήλωσε με χιούμορ ο πρόεδρος! Μπράβο τους λέω εγώ!


Ομοίωμα ύψους 10 μέτρων του Μάριο Μπαλοτέλι θα κάψουν οι άγγλοι! Φοράει καπέλο "Σούπερ Μάριο", στο ένα χέρι κρατάει την καμένη βίλλα του και στο άλλο χέρι ένα πυροτέχνημα! Πραγματικά εντυπωσιακό!






Η σύζηγος του Wayne Rooney Coleen McLoughlin την οποία απάτησε με 2 ιερόδουλες! Ο άνθρωπος δεν πάει καλά... έτσι; Άν δεν την θέλεις την γυναικάρα αυτήν μεγάλε Γουέην ... εδώ είμαστε εμείς!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG